Peminat ‘Monday Night Football’ Ditempuh Kejam Selepas Berlari Di Padang
toto

Peminat ‘Monday Night Football’ Ditempuh Kejam Selepas Berlari Di Padang

San Francisco 49ers dan LA Rams bertemu pada Monday Night Football dalam apa yang akan menjadi permainan berat sebelah. Tetapi permainan terbaik untuk Data Keluaran SGP Rams, dan mungkin terjahan paling sukar, bukanlah menentang Niners.

Fred Warner
Fred Warner dari San Francisco 49ers memecat Rams QB Matthew Stafford. 49ers menewaskan Rams pada Monday Night Football. (Imej: Jawatan Bola Sepak Kebangsaan)
Perlawanan terakhir Minggu 4 adalah ulangan persaingan California yang menentukan kejuaraan NFC musim lalu. Pada kesempatan itu, Rams menewaskan 49ers dalam perjalanan mereka untuk menjadi juara Super Bowl.

Pada hari Isnin, 49ers dapat menikmati sedikit dendam di padang mereka sendiri. Mereka mengalahkan Rams dengan persembahan yang kuat dari pertahanan mereka, ditambah dengan beberapa permainan serangan yang meledak, memenangi permainan 24-9.

Monday Blues Untuk Stafford
Rams QB Matthew Stafford mengalami empat guni pada separuh masa pertama dan akan menerima tiga lagi pada separuh masa kedua. Stafford tidak dapat mengekalkan Rams bersama-sama ketika mereka bergelut di zon merah, gagal menjaringkan gol pendaratan sepanjang permainan.

Stafford, walaupun mengalami masalah, tidak mengalami hari yang mengerikan. Dia melakukan 32 untuk 48 hantaran untuk mendapatkan 254 ela. Dia telah memintas dan juga kehilangan bola buat kali kedua atas panggilan yang dipersoalkan oleh ref dalam dua minit terakhir permainan. Itu adalah tanda seru pada hari yang sudah sukar.

Penerima Cooper Kupp adalah yang menonjol untuk Rams, dan mempunyai 122 ela dengan 14 penerimaan. Ia adalah persembahan terbaik satu perlawanan, tetapi tidak cukup untuk membawa pasukan yang pertahanannya kekal di rumah di LA

Quarterback Jimmy Garoppolo mempamerkan persembahan mantap untuk 49ers, melengkapkan 16 daripada 27 untuk jarak 239 ela tanpa memintas dan satu hantaran mendarat. Penerima Deebo Samuel juga mengalami malam yang hebat, mencecah 115 ela dan mendarat yang mengagumkan selepas melepasi garisan.

The Rams menjaringkan gol pertama dengan jaringan padang yang memberikan Keluaran Sydney mata pertama yang dibolosi oleh 49ers pada suku pembukaan setakat musim ini. Garoppolo memulakan 49ers dengan permainan hantaran, tetapi ia mengejar Jeff Wilson Jr. yang membuka jaringan untuk pasukan tuan rumah. Dia menjaringkan gol pendaratan terburu-buru sejauh 33 ela selepas membelah pertahanan Rams di bahagian tengah.

49ers Mengambil Alih
San Francisco terus merempuh LA Ketika separuh masa pertama hampir tamat, Samuel meraih hantaran daripada Garoppolo dan kemudian mengelak atau menumbangkan semua Rams yang menghalangnya. Dia menamatkan persembahannya dengan larian TD 52 ela yang menjelaskan bahawa pertahanan Rams gagal.

Pelarasan separuh masa tidak melakukan apa-apa untuk meningkatkan prestasi serangan Rams. Mereka mendapat tempat di papan sekali lagi melalui gol padang, tetapi itu akan menjadi penamat bagi mana-mana kejayaan serangan yang ketara.

Sementara itu, 49ers nampaknya mengawal permainan. Mereka memulakan suku keempat dengan jaringan padang untuk melebarkan kelebihan mereka. A Pick-6 by safety Talanoa Hufanga pada lewat permainan memastikan kemenangan San Francisco.

Buku sukan menjadikan Niners menang, walaupun saluran wang tidak begitu memihak kepada mereka. Itu mungkin akan berubah pada masa hadapan. Over/under ialah 42.5 dan, seperti Stafford, datang dengan sangat singkat.

Streaker Mendapat Kursus Crash dalam NFL Tackles
Pukulan terbaik malam itu oleh Rams tidak menyasarkan 49ers. Seorang peminat menceroboh padang di Stadium Levi dalam masa kurang seminit untuk bermain pada separuh masa pertama, membawa bom asap merah jambu di tangannya.

Lelaki yang tidak dikenali itu berlari-lari selama beberapa saat di dalam padang HK Prize Hari ini  permainan sambil cuba mengelak beberapa pengawal keselamatan. Apabila dia menghampiri bangku simpanan Rams, dia mendapat tahu bagaimana cara mengatasi NFL. Pemain belakang Rams Bobby Wagner membawanya keluar dengan pukulan padu yang diperhebatkan ketika lelaki itu merempuh padang rumput.